Om oss

Det Svenska företaget Trixet grundades i Sverige 2021 som i början bestod av produktutbud med praktiska produkter. Under de senaste året har företaget blivit allt större och mer nationellt inriktat med ett allt mer mångsidigt produktsortiment. Men kärnan i vår verksamhet har förblivit densamma sedan vi grundades: Verksamheten bygger fortfarande på innovativ utveckling av högkvalitativa och miljövänligare produkter för att ge dig en smidigare vardag.

Vi erbjuder det mest unika produktsortimentet på marknaden

Vårt sortiment består av unika framtagna miljövänliga produkter och tillbehör som vi säljer i Norden. Vi tillhandahåller kvalitativa produkter till kvinnor och män i hela Sverige. Vi har med noggrannhet framtagit varje produkt där vi kvalitetssäkrar och testar produktens effektivitet. Vår ide är att erbjuda ett produktsortiment som är praktiskt för din vardag och som kan komma att behövas i alla skeden i livet.

 

Varför vi är i branschen?

Vår verksamhet strävar efter att göra människors vardag så smidig som möjligt genom att tillhandahålla smarta redskap. Samtidigt som vi vill jobba på att förbättra våran miljö. 

  

Kontakt

Om du är intresserad av att arbeta i ett dynamiskt, energiskt och drivande företag, skicka din ansökan till oss och låt oss veta varför vi ska anställa dig. Vi kommer att kontakta dig om vi kan erbjuda dig en position som matchar dina färdigheter och kompetenser.